Dimineața și deșeurile

Dimineața și deșeurile

Din comoditate sau poate pur și simplu din nepăsare, mulți giurgiuveni confundă coșurile de gunoi și domeniul public cu platformele special amenajate pentru depozitarea deșeurilor menajere.
Imaginile sunt dezolante și arată nepăsarea unor giurgiuveni în ceea ce privește sănătatea publică și aspectul orașului. Pe lângă deșeurile aruncate necontrolat la orice colț de stradă, anumiți giurgiuveni sunt și inventivi.
Așa cum se poate vedea, un coș de gunoi a fost smuls de pe stâlp, iar în locul acestuia au fost puse niște anvelope. Mai mult, într-o altă fotografie, putem constata gunoaiele aruncate pe jos, la nici doi metri de locul unde sunt amplasate platformele de gunoi.
Exemplele continuă…Sacii plini de gunoaiele strânse în fiecare dimineață de către angajații Giurgiu Servicii Locale, îngrijorează și determină autoritățile locale să recurgă la aplicarea unor sancțiuni drastice.
Așadar, continuând campania de conștientizare și responsabilizare a cetățenilor în ceea ce privește aruncarea necontrolată a deșeurilor pe domeniul public, dar și vandalizarea, reamintim giurguvenilor, care sunt martorii unor fapte de acest gen, să apeleze numărul de telefon al poliției locale: 0729 007 056.
Și foarte important: deșeurile inerte rezultate din renovarea locuințelor, pot fi ridicate de către operatorul de salubritate Rosal, apelând numărul de telefon 0786 398 516.

Ultima modificare: 12.01.2024 – 11:40 de către Administrator

Anteriorul Înainte și după reabilitare

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.